Top

Brother Innov-is XV; naaien en borduren

  • Brother Innov-is XV; naaien en borduren
8.790,00
per stuk

Brother Innov-is XV


U heeft talent voor naaien - combineer uw talent met de Innov-is XV en maak uw dromen waar. Eenvoudiger, sneller en intuïtiever dan ooit. Scan uw ontwerpen en laat de Innov-is XV uw tekeningen direct omzetten in een borduurmotief. In slechts enkele seconden. Voeg op iedere gewenste plek meandersteken toe en laat de Innov-is XV het werk voor u doen. En met de LED pointer plaatst u al uw steken en borduurmotieven haarscherp op de juiste plaats. Dit is de machine die uw creativiteit naar een hoger niveau zal brengen.


Functies:
• 10.1" Hoge resolutie IPS LCD touch-screen (Video)
• Geavanceerd intelligent camerasysteem
• Supergroot borduurgebied (240 x 360mm) (Video)
• 285 mm grote werkruimte (Video)
• Scanfuncties
• Line art scan (Teken, Scan, Converteer, Borduur) (Video)
• Afbeelding scannen (Video)
• Scannen en meanderen (Video)
• Automatisch meanderen
• Hoge naai- en borduursnelheid 1050 steken per minuut
• LED verlichting bij de garenklos, kleuraanduiding bij garenwisseling. (Video)
• Ingebouwde handleiding
• Lasergeleidelijn markering voor uiterst rechte steeklijnen (Video)
• SFDS Square Feed Drive System, superieure steekkwaliteit door gelijkmatig transport
• Gemotoriseerde boventransportvoet (Video)


Brochure (PDF)


Hoog resolutie LCD IPS beeldscherm 10,1" (25,65 cm)

De Innov-is XV wordt geleverd met een nieuw touchscreen van 10,1" (25,65 cm) met hoge resolutie waarmee het bewerken van borduurontwerpen een fluitje van een cent is. Inclusief een verbeterde gebruikersinterface, waardoor talloze bewerkingen direct op het beeldscherm kunnen worden uitgevoerd.

Extra grote werkruimte van 285 mm

Creëer nog grotere projecten met het extra grote naaigebied, ideaal voor quiltprojecten.

Ultra heldere verlichting

De LED-verlichting geeft een zeer helder, natuurlijk licht zodat u altijd alle kleuren en steekdetails kunt zien ongeacht de lichtomstandigheden. De lichtsterkte is volledig instelbaar zodat u de verlichting optimaal kunt afstemmen op u en uw omgeving.

1050 Steken per minuut

Hoge naai- en borduursnelheid van 1050 steken per minuut.

Onafhankelijk spoelwindsysteem

Een speciale onafhankelijke spoelwindmotor windt een nieuwe spoel op terwijl u kunt doorgaan met naaien.

Naaifuncties

Honderden decoratieve en functionele steken.

5 Lettertypen (840 alfabetische karakters), 577 decoratieve steken, 149 naaisteken. De Innov-ís XV voldoet aan al uw naaiwensen, met een totaal aantal naaifuncties van 1566!

SFDS – Square Feed Drive System

Het Square Feed Drive System zorgt voor een zeer gelijkmatige transport van de stoffen voor een superieure steekkwaliteit.

Automatische persvoetdruk (ICAPS)

Controleert voortdurend de stofdikte tijdens het naaien en past de persvoetdruk automatisch aan voor een superieure en gelijkmatige steekkwaliteit op alle stofdiktes.

Gemotoriseerde boventransportvoet

Met deze geavanceerde voet kunt u een enorme reeks stoffen (zoals denim of zijde) met het grootste gemak doorvoeren. De exclusieve gemotoriseerde boventransportvoet kan direct vanuit het touchscreen worden ingesteld voor uiteenlopende stoffen.

Lasergeleider

De Innov-is V7 heeft een innovatieve lasergeleiding die een volmaakt rechte lijn op de stof projecteert. Geleid de stof langs de lijn voor recht naaiwerk. Ideaal voor zomen, quilten en voor het maken van evenwijdige plooien en sierstiksels.

Scan uw stof

Scan uw stof, met behulp van de unieke camerafuncties, en bekijk het resultaat van uw decoratieve steken vooraf op het beeldscherm.

Ultrasone pen

De utrasone pen werkt met sensoren in de Innov-is XV om de naaldpositie te bepalen en om het start- en eindpunt voor uw steken in te stellen. De pen kan ook worden gebruikt om de breedte van zigzag- en decoratieve steken aan te passen.

Verstevigingssteek

Met een eenvoudige druk op de toets naait u afhechtsteken aan het begin en einde van de naad. Wanneer u tijdens het naaien van een decoratieve steek op de verstevigingssteektoets drukt, zal de machine automatisch stoppen nadat de gehele steek is voltooid.

Kniehevel

Maak uw handen vrij door de persvoet omhoog of omlaag te brengen met deze kniehevel. Ideaal bij grotere projecten zoals quilts.

Borduurfuncties

Extra groot borduurgebied van 240 x 360 mm

Creëer prachtige, extra grote borduurmotieven en laat de Innov-ís XV uw werkstukken in één borduuropdracht uitvoeren (zonder dat u de stof opnieuw hoeft in te spannen).

My Design Center

Via My Design Center kunt u snel en gemakkelijk uw borduurpatronen creëren, direct op het touchscreen van de Innov-is XV. Met krachtige en unieke bewerkingsfuncties in My Design Center maakt u in een handomdraai de prachtigste borduurmotieven van een clipart afbeelding. Of u tekent ze gewoon zelf, direct op het grote beeldscherm!

Line-art herkenning

U zult uw ogen niet geloven. De Innov-is XV heeft een nieuwe, inspirerende functie: line-art herkenning. Dat betekent dat u automatisch mooi borduurwerk kunt maken op basis van handgetekende ontwerpen, zoals graffiti, patroonsjablonen of zelfs uw handtekening. Gebruik pen en papier en maak een tekening. Plaats vervolgens de tekening in het scanraam. De camera scant en herkent het patroon. De Innov-is XV zet het automatisch om in borduurpatroon. U kunt ook aaneengesloten lijnen tekenen om doorlopend borduurwerk te creëren, net zoals bij quilten uit de vrije hand. De Innov-is XV zal de gescande afbeelding in slechts enkele seconden omzetten. Quilten uit de vrije hand vraagt normaal veel oefening en ervaring, maar dat is vanaf nu kinderspel.

Illustratie herkenning

Zet automatisch een gescande afbeelding of clipartafbeelding (jpeg) om in een borduurmotief. Importeer een jpeg clipartafbeelding van een USB-stick of gebruik het scanraam om een afbeelding te scannen. De Innov-is XV zal de afbeelding herkennen en automatisch omzetten in borduurpatronen.

Meanderen

Met de Innov-is XV kunt u eenvoudig meander borduurwerk aanbrengen waar u maar wilt. Met altijd een perfect gelijkmatig resultaat. Geniet van het enorme gemak, ten opzichte van meanderen uit de vrije hand, waarbij een goede techniek noodzakelijk is. Span de stof in en kies het gebied waar u het meandereffect wil hebben. Selecteer de meandersteek en kijk toe terwijl het gekozen gebied automatisch wordt gevuld met uw meanderpatroon.

LED-garenkleur indicator

Garenkleur indicator Veelkleurige LED-verlichting helpen om de garenkleur te bepalen die u nodig heeft voor het borduurontwerp.

LED-pointer

De LED-pointer toont exact waar uw naald de stof in gaat. Voor een exacte positionering van uw borduurmotief.

Colour Shuffling

De exclusieve Colour Shuffling-functie stelt nieuwe kleurencombinaties van de borduurmotieven aan u voor. Selecteer een kleurnuance: "Willekeurig", "Kleurovergang", "Levendig" en "Zacht" en kies uw favoriete samenstelling uit de reeks voorgestelde opties die op het scherm worden weergegeven. Maak uw keuze en laat de Innov-is XV het uitgekozen motief in de mooiste kleurencombinaties voor u borduren. U kunt ook uitgaan van een vast kleurenpalet, waarna de Innov-is XV de kleurcombinaties zal genereren op basis van uw favoriete kleuren.

Scannen van uw project

Scan uw werkstuk met behulp van de unieke camerafuncties en laat het weergeven op het grote beeldscherm. Een perfecte manier om uw borduurmotief uiterst nauwkeurig te plaatsen.

Honderden borduurmotieven

Inclusief een ruim assortiment van honderden borduurmotieven in diverse stijlen; borduurmotieven met dieren, japanse stijl, woondecoratie, quilt, kant, bloemen… etc. Voldoende keuze voor ieder project.

Optionele accessoires

Multifunctioneel voetpedaal

Met hielbediening en zijpedaal. Bedien diverse functies met het voetpedaal: draadafknippen, één enkele steek naaien, een steek achteruit naaien of de naaldstand omhoog of omlaag plaatsen.

Circulair hulpstuk

Een geweldig hulpmiddel voor het maken van cirkels en bogen met rechte-, zigzag- en decoratieve steken

Plisseervoet

Maak gelijkmatige smalle of brede plooien met de plisseervoet. Bepaal op een eenvoudige manier de afstand tussen de plooien en laat de plisseervoet het werk voor u doen.

Open voet met boventransport

Door de grote opening kunt u zijwaartse steken verwerken met een beter zicht op uw werk.

Randen borduurraam 100 x 300 mm

Voor het borduren van aaneengesloten rand-borduurmotieven

PE Design software

De diverse borduursoftware programma's van Brother bieden talloze functies om uw eigen borduurmotieven te ontwerpen.


 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code