Top

Bernina 700D lockmachine

  • Bernina 700D lockmachine
  • Bernina 700D lockmachine
  • Bernina 700D lockmachine
  • Bernina 700D lockmachine
  • Bernina 700D lockmachine
  • Bernina 700D lockmachine
699,00
per stuk

Bernina 700D - zeer eenvoudig overlocken

 

Het perfecte instapmodel met vele handige functies.
De gemakkelijk te bedienen 2-, 3- of 4-draads overlocker. Met de Bernina 700D kunt u alle soorten stof overlocken: van dunne zijde en satijn tot denim, fleece en rekbare stoffen. En dit met het grootste gemak. Het differentieel-transport van de Bernina 700d zorgt voor platte naden. D.m.v. een druk op de knop wordt de rolzoomfunctie ingeschakeld. Als u alleen de rechter- of linkernaald gebruikt, heeft u nog meer mogelijkheden, namelijk smalle en brede variaties op diverse steken. Binnen de kortste keren zult u overlocken zoals een professional!
 

Algemeen  
Motorvermogen 105 w
Gewicht 7.5 kg
Garantie 2 jaar
   
Algemene functies  
Differentieel instelbaar Ja
Steeklengte instelbaar Ja
Snijbreedte instelbaar Ja
Instelbare drukvoet Ja
Automatische naaldinrijger  
Uitschakelbaar bovenmes Ja
Klik-aan naaivoet Ja
Draadafsnijder Ja
Verlichting Ja
Vrijearm Ja
Afvalbakje

Nee

   
Steek  
4- draads overlocknaad Ja
3- draads overlocknaad Ja
2- draads overlocknaad Nee
3- draads rolzoom Ja
2- draads rolzoom Nee
Platte naad / Flatlock Ja
Coversteek Nee
Kettingsteek Nee
   
Standaardaccessoires  
Aantal lock-voeten 1
Aanschuiftafel Nee
Bescherming Hoes

 
Instelbare draadspanning - optimale controle

Met de BERNINA 700D heeft u de draadspanning steeds onder controle: de praktische schuifknoppen tonen u in één keer welke draadspanning reeds ingesteld is en staan een snelle aanpassing van de draadspanning op de gekozen steeksoort en naaiwerk toe. Zo zorgt de 700D ervoor dat u altijd controle heeft over draadspanning voor een precies en accuraat steekbeeld, en komt u in een handomdraai tot perfecte resultaten - nuttig en praktisch, in het bijzonder voor nieuwelingen in de wereld van het overlock-naaien.

Professionele bovenmesaandrijving

De BERNINA 700D levert dankzij zijn duurzame verwerking en slimme techniek ook bij het snijden en afwerken van uw naaiwerk uitstekende resultaten. De van boven aangedreven messen zorgen voor de beste snijkracht en kunnen daardoor ook door dikke stoflagen of zware stoffen snijden. Daarmee beschikt de BERNINA 700D in de comfort klasse over professionele techniek en zorgt er vanaf het begin af aan voor dat u de randen van uw naaiwerk precies en professioneel af kunt snijden en kunt afwerken. Zo levert de 700D resultaten die goedgekeurd worden door de kritische blik van wie dan ook - nauwkeurig tot in de details.

Differentieel transport voor gladde en ongerimpelde naden

Met de BERNINA 700D is ook de verwerking van gebreid materiaal of zeer fijne stoffen geen probleem, ongewenste rimpels of het ontstaan van golven behoren dankzij het precieze differentieel transport tot het verleden. Met de draaiknop kan het transport nauwkeurig ingesteld worden zodat u met de 700D gladde, perfecte naden zonder rimpels kunt maken, en dat tijdens de bewerking. Zo kunt u fouten snel corrigeren, als storende rimpels optreden. Als u juist rimpels wilt hebben, kunt u de intensiteit van de rimpels met de instellingknop net zo gemakkelijk en snel aanpassen. Zo biedt de BERNINA 700D u zeer gemakkelijk toegang tot indrukwekkende, creatieve technieken, erg eenvoudig en ongecompliceerd - en dat bij een even nauwkeurig steekbeeld.

Rolzomen ongecompliceerd naaien met de rolzoomhevel

Met de BERNINA 700D hoeft u niet eerst de steekplaat of naaivoet te verwisselen als u rolzomen wilt naaien. Het overschakelen naar een rolzoomsteek gaat heel eenvoudig door het verschuiven van de rolzoomhevels, die zich onder de transporteur bevinden. Net zo gemakkelijk en ongecompliceerd keert u in een handomdraai weer naar de normale steek terug, geheel zonder extra moeite. Deze handige eigenschap van de BERNINA 700D zorgt ervoor dat u snel en zonder onderbrekingen kunt werken, wat u dus tijd bespaart zodat u zich geheel op uw creatieve werk kunt concentreren.

Comfortabel lay-in-inrijgsysteem

De BERNINA 700D ondersteunt u ook bij het inrijgen, wat voor beginners dikwijls een tijdrovende bezigheid kan zijn. Dankzij de ongecompliceerde garengeleiding, kan het garen in een handomdraai verwisseld worden. Dit bespaart tijd en stress, waardoor de garenwisseling geheel moeiteloos verloopt. Zo is de garenwisseling in een oogwenk gebeurd en kunt u zich snel weer concentreren op uw creatieve werkzaamheden. Daardoor biedt de BERNINA 700D naaicomfort dat niet te evenaren is in de compacte klasse - slim uitgewerkt tot in het kleinste detail.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code